SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KFUM Örebro Dans
Massive Community
Massive Community

Massive Community
Är en del av KFUM Dans men riktar sig mot Street och hiphopkulturen, Dancehall och Afro.

I Massive Community vill vi skapa möjligheter och utveckling för ungdomar som har dansat i flera år och som vill satsa på och nå ut med sin dans. Här ges eleverna möjlighet att utvecklas tekniskt, musikaliskt och dynamiskt. Grundaren till namnet Massive Community och tanken bakom den verksamheten är Anita Basha.

Är du intresserad av Massive Community

Så har du en bra grund i den stilen du dansat tidigare och är 13+. Du vet att för att nå resultat krävs dedikation och hårt arbete. Du sköter tider, är lyhörd och kan ta konstruktiv kritik.

Vi erbjuder dig

Kontinuerlig träning varje vecka på Tegelbruket eller Kulturkvarteret med utbildade danslärare. Gratis Workshops i olika stilar där du blir coachad av etablerade dansare/pedagoger. Vi lägger ner mycket tid och satsar på våra elitdansare och grupper. Du ges möjlighet att prova på att battla, tävla i grupp och möta andra dansare som är drivna.