SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KFUM Örebro Dans
Massive Community
Välkommen till KFUM Dans
 
I Tegelbrukets danssal Kultihallen och Multihallen samt i Kulturkvarterets danssal erbjuder KFUM Dans – Massive Community dans för barn, ungdomar och vuxna i åldrarna 4 år och uppåt.
 
Vi har ett blandat kursutbud där våra ledare undervisar i Barndans, Hiphop, Streetdance, Dancehall, Afro, Locking, Jazz/Modernt, Jazzfunk och Showdans. Alla ledare har en god kunskap om dans och den stil de undervisar i. 
 
 
Kursstart!
Söndagen den 23 januari startar vi vårens kurser. Du hittar vårt kursutbud under fliken kursprogram och anmäler gör du under fliken anmälan där du följer de olika stegen i anmälningssystemet. Om ni har frågor om våra kurser eller anmälan maila till: dans@kfumorebro.org
 
Rutiner för att undvika smittspridning av Corona
 
Föreningen följer myndigheternas rekommendationer, så det är jätteviktigt att ni vårdnadshavare håller er uppdaterade om vad som gäller och följer råden. Tänk också på att förhållningsreglerna för barn kan skilja sig åt vad gäller deltagande i förskola/skola respektive fritidsaktiviteter. Information om Coronaviruset finns bla på Folkhälsomyndighetens hemsida, Örebro kommuns hemsida och Region Örebro läns hemsida.  

Vi vill påminna om att ert barn stannar hemma vid minsta symtom. Vi önskar också att man stannar hemma från dansen om någon i familjen tagit test för covid-19 och väntar på provsvar.    
 
Vid entrén på Tegelbruket finns anvisat en dörr för ingång och en dör för utgång. Handsprit finns vid entrén och tvål och vatten nere vid danssalen. Eleverna går ner via trappan direkt till vänster och vid danslektiones slut ut via trappan förbi biblioteket. Endast en förälder med ner vid lämning och hämtning för att undvika trängsel. Vi ser gärna att de äldre barnen lämnas av vid entrén och går själva ner så länge restriktionerna gäller.

 

Åtgärder för att undvika trängsel och smittspridning av covid-19
2022-01-19 20:53
 
NYHETER!
2022-01-03 11:38
 
2021-10-19 21:37

Vecka 44 på höstlovet kommer vi erbjuda gratis dans för barn och ungdomar på Tegelbruket.

Inga förkunskaper behövs och det är bara att dyka upp.

Fokus ligger på dansglädje och gemenskap 😊

2021-10-19 21:35

Våra dansare och crews har toppat i flera tävlingar som de har deltagit i runt om i landet.

Vi är stolta över alla framgångar och flera förfrågningar/inbjudningar om att representera Sverige utomlands i stora tävlingar är aktuellt i framtiden.

Nu är det dags att bilda ännu ett crew som kan tävla i grupp, möjligheten att battla och ta workshops finns.

Du ska vara 18 år och skicka din anmälan till: bouncechick@hotmail.com

SENAST 29/11

Bild tagen av:Håkan Larsson

Workshop
2021-10-19 21:31

Måndagen den 22/11 kommer Amelis Riquelme ha en tung workshop med sitt Bounceprojekt choreo där du får lära dig delar av dansen 🔥

Plats: Remixen på Kulturkvarteret

50:- kostar medlemskapet och gäller hela år 2021. Man får gå på alla workshops gratis!

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..