Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
KFUM Örebro Dans
Massive Community
Om oss

I Tegelbrukets lokaler Kultihallen och Multihallen erbjuder KFUM Örebro Dans – Massive Community dans för barn, ungdomar och vuxna i åldrarna 4 år och uppåt. Vi har ett blandat kursutbud där våra ledare undervisar i Barndans, Hiphop, Streetdance, Dancehall, Afro, Locking, Jazz/Modernt, Jazzfunk och Showdans. Alla ledare har en god kunskap om dans och den stil de undervisar i. 


Mål

Vår tanke med verksamheten är att kunna erbjuda det barn och unga helst önskar testa. Vår målsättning är också att dans ska vara tillgängligt för alla oavsett bakgrund och olika förutsättningar.  Det viktigaste för oss är gemenskap och dansglädje, något som vi fortlöpande jobbar med under terminens gång som en röd tråd i vår verksamhet.

Vi arbetar hårt för att kunna erbjuda olika workshops med inspirerande danslärare från olika platser i Sverige eller Världen, där medlemmarna får delta gratis.

Under en termin erbjuds eleverna att delta i uppvisningar, workshops och dance camp. Under slutet av terminen ges eleverna även möjlighet att visa sina kunskaper på vår dansavslutning.


Plats

Vi dansar i Kultihallen och Multihallen på Tegelbruket. I anslutning till Kultihallen finns det omklädningsrum och toalett. 


Föräldrar är välkomna in att titta de sista fem minuterna på lektionen. Övrig tid hänvisar vi till uppehållsrummet bredvid danslokalen eller omklädningsrummen även de bredvid danslokalen, då det är viktigt att eleverna kan känna sig trygga med sin grupp och ledare utan publik. I de övriga ytor som finns runt caféterian pågår det verksamhet för de ungdomar som är 16+. Dessa ytor är därför inte tillgängliga för de yngre barnen då det krockar med den verksamhet som bedrivs från klockan 17.00 på eftermiddagarna. 


Vi ser det som en självklarhet att Ni som förälder följer med ert barn ner till kursen för att stämma av så att läraren är på plats. Det kan hända att läraren är sjuk och vi inte har lyckats få tag på ersättare. Eller att Ni behöver ta del av information. Detta gäller barn från 4-12 år.