SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KFUM Örebro Dans
Massive Community
Massive Community

Massive Community
Är en del av KFUM Dans men riktar sig mot Street och hiphopkulturen, Dancehall och Afro.

I Massive Community vill vi skapa möjligheter och utveckling för ungdomar som har dansat i flera år och som vill satsa på och nå ut med sin dans. Här ges eleverna möjlighet att utvecklas tekniskt, musikaliskt och dynamiskt. Grundaren till namnet Massive Community och tanken bakom den verksamheten är Anita Basha.

Är du intresserad av Massive Community

Så har du en bra grund i den stilen du dansat tidigare och är 13+. Du vet att för att nå resultat krävs dedikation och hårt arbete. Du sköter tider, är lyhörd och kan ta konstruktiv kritik.

Vi erbjuder dig

Kontinuerlig träning varje vecka på Tegelbruket eller Kulturkvarteret med utbildade danslärare. Gratis Workshops i olika stilar där du blir coachad av etablerade dansare/pedagoger. Vi lägger ner mycket tid och satsar på våra elitdansare och grupper. Du ges möjlighet att prova på att battla, tävla i grupp och möta andra dansare som är drivna.

 

Aktiva Crews i Massive Community

 

Navyz
Vi är 9 tjejer från Örebro som har varit en grupp i flera år. Vi gör våra shower/koreografier själva. Vi brinner för dans och gör det vi är bäst på, Afrofuison, Hiphop och Dancehall. Vi har varit med och tävlat på danstävlingar som Streetstar, Just movie it, danskarusellen, best show case competition och dessutom vunnit alla förutom Streetstar.
Vi dansar under Massive Community

 

Massive Diversety
Massive Diversity skapades 2016 av Anita Basha. Vi har fokus på mångfald i dansstilar men tar även upp samhällsfrågor för att beröra och uppröra. Vi arbetar fram tillsammans idéer och koreografier. Vi är en del av föreningen Massive Community.

 

Tropical Mix
Gruppen har funnits sedan Dansverksamheten KFUM Dans startade på Tegelbruket 2013. Dansarna i gruppen har aktivt deltagit i föreningsarbetet för att skapa möjligheter för sin grupp att utvecklas men även för att ge möjligheter till de yngre dansarna i vår förening. Gruppen har deltagit på ett flertal Street Star tävlingar med goda resultat samt representerar KFUM Dans i flera större sammanhang så som Open Art, Örebro galan, Winter Festival mm.

 

Legoo

En elitgrupp som tillhör den avancerade kategorin och som är inriktad på hiphop.

 

 

Intresserad?

Har du ett Crew som vill ha coaching eller få träningsmöjligheter under Massive Community? Eller har erfarenhet av någon av de ovan nämnda dansstilarna och vill tillhöra ett Crew?

Välkommen till oss!

Du anmäler dig på dans@kfumorebro.org med en beskrivning på dina tidigare danserfarenheter.