SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KFUM Örebro Dans
Massive Community
Massive Community

Är en del av KFUM Dans men riktar sig mot den Urbana hiphop kulturen, Dancehall och Afro. I Massive Community vill vi skapa möjligheter och utveckling för ungdomar som har dansat i flera år och som vill satsa på och nå ut med sin dans. Här ges eleverna möjlighet att utvecklas tekniskt, musikaliskt och dynamiskt. Grundaren till namnet Massive Community och tanken bakom den verksamheten är Anita Ram. 

Är du intresserad av Massive Community

Så har du en bra grund i den stilen du dansat tidigare och är 13+. Du vet att för att nå resultat krävs dedikation och hårt arbete. Du sköter tider, är lyhörd och kan ta konstruktiv kritik.

Vi erbjuder dig

Kontinuerlig träning varje vecka på Tegelbruket med utbildade danslärare, Anita Basha & Camilla Örvill. Gratis Workshops i olika stilar där du blir coachad av etablerade dansare/pedagoger. Vi lägger ner mycket tid och satsar på våra elitdansare och grupper. Du ges möjlighet att prova på att battla, tävla i grupp och möta andra dansare som är drivna.


Aktiva Crews i Massive Community


Navyz
Vi är 9 tjejer från Örebro som har varit en grupp i nästan två år. Vi gör våra shower/koreografier själva. Vi brinner för dans och gör det vi är bäst på, Afrofuison, Hiphop och Dancehall. Vi har varit med och tävlat på danstävlingar som Streetstar, Just movie it, danskarusellen, best show case competition och dessutom vunnit alla förutom Streetstar.
Vi dansar under Massive Community


Massive Diversety
Massive Diversity skapades 2016 av Anita Basha. Vi har fokus på mångfald i dansstilar men tar även upp samhällsfrågor för att beröra och uppröra. Vi arbetar fram tillsammans idéer och koreografier. Vi är en del av föreningen Massive Community.


Tropical Mix
Gruppen har funnits sedan Dansverksamheten KFUM Dans startade på Tegelbruket för 7 år sedan med Camilla Örvill som tränare. Dansarna i gruppen har aktivt deltagit i föreningsarbetet för att skapa möjligheter för sin grupp att utvecklas men även för att ge möjligheter till de yngre dansarna i vår förening. Det är först under HT-17 som dansarna tagit sig namnet Tropical mix och bildat ett Crew som är redo för att satsa ännu mer på sin dans. Anita Ram har plockats in som tränare tillsammans med Camilla för att bredda gruppen ännu mer med sin mångåriga erfarenhet av de olika stilarna inom den Urbana hiphop Kulturen. 


Legoo

En elitgrupp som tillhör den avancerade kategorin och som är inriktad på hiphop.Intresserad?

Har du ett Crew som vill ha coaching eller få träningsmöjligheter under Massive Community? Eller har erfarenhet av någon av de ovan nämnda dansstilarna och vill tillhöra ett Crew?

Välkommen till oss!

Du anmäler dig på dans@kfumorebro.org med en beskrivning på dina tidigare danserfarenheter.